vineri, 18 februarie 2011

Am facut 2 ani! :)

vineri, 18 februarie 2011
Si nici nu ne dam seama ce repede a trecut timpul. Primul material, publicat pe 18 februarie 2009, a fost despre strada Lipscani si Palatul BNR din Bucuresti. Ceea ce atunci a inceput ca un simplu blog de antiteze urbane, s-a dezvoltat si a ajuns, dupa 2 ani, sa cuprinda 98 de comparatii din 12 orase din Romania. La acestea adaugam si primul eveniment offline - expozitia pe care am avut-o in august 2010, in cadrul ”Gradinii cu artisti” de la Palatul Sutu din capitala.

Scopul proiectului a ramas si va fi acelasi - de a surprinde diferentele care au aparut de-a lungul vremii in patrimoniul arhitectural. Orasele de azi nu pot fi intelese decat prin comparatia cu cele de ieri, deoarece spatiul urban isi influenteaza locuitorii care, la randul lor, il modeleaza in functie de mentalitate si necesitati.

Ok, si care e concluzia? Vrem sa va multumim tuturor celor care urmariti articolele AtunciSiAcum (pe retele de socializare, feed-uri RSS, etc), le comentati sau ne sprijinti!

PS: vroiam sa va intrebam mai de ceva vreme, asa ca ne folosim de acest prilej - ce sugestii/recomandari aveti pentru proiectul AtunciSiAcum?

7 comentarii:

Raiden spunea...

La multi ani si la cat mai multe comparatii!!

ma bucur ca urmaresc acest proiect inca de la inceput si iti spun iar ce ti-am spus la "lansare", Lucian - una din dorintele mele ca pasionat de Bucuresti era sa vad un blog dedicat antitezelor :)

Recomandari? Cate vrei! Acum ca "AtuncisiAcum" si-a facut un nume, as spune ca e vremea sa luati in vizor si niste antiteze mai indraznete - si anume: cu totii stim Palatul CEC. Nu s-a schimbat. La fel, BNR. Comparatia e interesanta, dar releva diferente minore.

Comparatiile cu adevarat interesante sunt cele cu locuri care au fost modificate radical, cu cladiri care nu mai exista, etc. Cred ca stii la ce zone din Bucuresti ma refer.

Consider ca o astfel de abordare ar fi un suflu nou pentru acest proiect exceptional. Succes!

Anonim spunea...

Felicitari si spor pentru viitor.
La Multi Ani!

Mihaela spunea...

La multi ani si speram sa scrieti inca mult timp de acum incolo. Felicitari pentru tot ceea ce faceti!

Anonim spunea...

La multi ani!

-The RealBRn

Bogdan Radu spunea...

LA MULTI ANI si spor la succes!!!

Lucian Vasile spunea...

Raiden, multumesc mult! Nu pot uita ca tu ai fost primul ”comentator” al antitezelor :P

Am notat ideea ta si o sa incerc sa o pun in aplicare :)

bucuresci, Mihaela, The RealBRn, Bogdan Radu - va multumim!

ValiOvidiu spunea...

LA MULTI ANI!!! Urmaresc cu placere ceea ce postezi tu si Mihai. Dau pe twitter mereu articolele voastre. Le astept pe urmatoarele.

Multa bafta in continuare!!!

Trimiteți un comentariu

 
Atunci si acum Blog. Design by Pocket